Thule oprema
Thule oprema
 Thule je  globalni lider u velikom broju kategorija proizvoda, kao što su Sport & Cargo nosači za auto, krovnih kutija i korpi, nosača opreme. Takođe imamo zaista globalni domet, sa proizvodima Thule grupa  u svakom kutku svijeta: na usamljenim australijskim plažama, na zauzetim ulicama Bostona preko biciklističke staze visoko u Andima do ski staze u Alpima.

Mi smo međunarodna grupa strastvenih ljudi koji se fokusiraju na razvoj sigurnih, jednostavnih za upotrebu i lijepih rješenja za aktivne porodice i ljubitelje prirode. Pomažemo im da donesu ono do čega im je stalo najviše kada uživaju u aktivnom životu.

Nudimo proizvode za male stvari koje uvijek nosite sa sobom, kao što su zaštitne maske za telefone, kao i za teže stvari koje transportujete na duže relacije koristeći svoj automobil  npr. nosač bicikla. Ukratko, nudimo rješenja da ponesete sve do čega Vam je stalo.

Sa sjedištem u Malmeu, u Švedskoj, Thule grupa ima više od 2.000 zaposlenih u više od 50 proizvodnih i prodajnih mjesta širom sveta. Thule je najveći brend u Thule grupi.

Thule

Više o asortimanu Thule grupe i pravom izboru njihovih proizvoda na linku: https://www.thule.com/en/rs/buyers-guide

Dio ponude ovog premium brenda možete vidjeti u servisnim centrima Kemoimpexa, a za Vas smo obezbijedili cjelokupan asortiman Thule proizvoda po povoljnim cijenama. Posjetite nas!