Kompletan servis trapa i kočionog sistema
Kompletan servis trapa i kočionog sistema

Trap na vozilu sadrži mnoge komponente (amortizeri, šolje amortizera, krajevi spona, stabilizatori, gumice balans štangle, jabučice, sferni zglobovi, ležajevi) važne za bezbjedno upravljanje vozilom. Kao i ostali delovi na vozilu, delovi trapa su podložni habanju i oštećenu u eksploataciji, i neophodno ih je zamijeniti. Nakon toga, u našim servisima možemo ponuditi i GEOMETRIJSKO CENTRIRANJE TRAPA-REGLAŽU.

Kompletan servis trapa i kočionog sistema

Kočioni sistem - pločice, pakne, diskovi, kočioni cilindri, šape, kočiona crijeva - kao segmentu vrlo važnom za bezbjednost u saobraćaju, poklanjamo posebnu pažnju i nudimo usluge održavanja. OZRAČIVANJE ILI ISPUŠTANJE VAZDUHA IZ SISTEMA slijedi nakon zamjene dijelova kočionog sistema ili neovisno o samom procesu zamjene.  {image3}

KemoImpex BiH koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.