O nama

Prodajnu-servisnu mrežu čine poslovni centri koji se nalaze u Beogradu (7) Novom Sadu (2), Nišu (3), Subotici (1), Kragujevcu (1) i Čačku (1) i naš servisni centar u Banja Luci, Prote Nikole Kostića BB
Svi centri opremljeni su najsavremenijom opremom i kvalifikovanom kadrovima tako da garantuju pružanje kvalitetne usluge po pristupačnim cenama.

Slogan "Najveći izbor guma na jednom mestu" se ogleda u činjenici da zastupamo brendove Michelin, Goodyear, Dunlop, Hankook, Laufenn, Kingstar , Lassa, Pirelli, Bridgestone, Dayton, Firestone, Cooper, Cordiant, Fulda, BFGoodrich, Kleber, Riken, Tigar, Sava,Kingstar, Cultor, Mitas, Kormoran, Ozka , Triangle, Mirage, Alliance, Voltyre i druge.

Koncept našeg poslovanja “Sve za auto na jednom mestu“ odgovara potrebama savremenog vozača i omogućava da na jednom mestu budu zadovoljeni svi njegovi zahtevi. Našu ponudu čine, pored prodaje guma i vulkanizerskih usluga, prodaja i zamena rezervnih delova, akumulatora, ulja, felni, auto kozmetike i auto opreme.

Kao rezultat ozbiljnog rada i poznavanja zahteva tržišta sredinom 2015.godine usledila je integracija u Mercedes-Benz dilersku mrežu kroz osnivanje ćerke firme Kemoimpex Auto doo kao ovlašćenog prodavca i servisera putničkog i komercijalnog programa Mercedes-Benz vozila.

Pored razvoja i usavršavanja postojećih kapaciteta i kadrova težimo ka kontanstnom rastu prateći trendove auto industije.
Stalni konkursi za različite radne pozicije u kompaniji Agrohim&Kemoimpex daju mogućnost profesionalnim i kvalitetnim kadrovima za integrisanje u naš sistem.Dobro došli!

Kemoimpex Group BH d.o.o.

Prote Nikole Kostića bb, 78000 BANJA LUKA, Bosna
MBS 57-01-0132-21
JIB  4404721000000

 

ZAPOSLENJE

Ukoliko ste zainteresovani za rad u Kemoimpex-u, a trenutno nema odgovarajućih konkursa, ostavite Vaš CV, a mi ćemo Vas kontaktirati čim se ukaže pozicija koja odgovara Vašim kvalifikacijama i interesovanju.
Vaš CV i prateće pismo možete poslati na [email protected]

Kemoimpex Group BH d.o.o.

Prote Nikole Kostića bb, 78000 BANJA LUKA, Bosna i Hercegovina
MBS 57-01-0132-21
JIB  4404721000000

KemoImpex BiH koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.