Brenda LASSA je dostupan kroz distributivnu mrežu širom Srbije preko poslovnog sistema KEMOIMPEX, koji vrši promet svih vrsta guma za putnička, teretna, poljoprivredna i specijalna vozila
Brenda LASSA je dostupan kroz distributivnu mrežu širom Srbije preko poslovnog sistema KEMOIMPEX, koji vrši promet svih vrsta guma za putnička, teretna, poljoprivredna i specijalna vozila

Brend LASSA je dostupan kroz distributivnu mrežu širom BiH preko poslovnog sistema KEMOIMPEX, koji vrši promet svih vrsta guma za putnička, teretna, poljoprivredna i specijalna vozila.

Jedan od svjetski najpoznatijih proizvođača guma, Bridgestone korporacija, na svjetskom tržištu prisutna je i sa brendom LASSA, čiji su proizvodni kapaciteti u Turskoj i zasniva se na Bridgestone najnovijoj tehnologiji. O značaju razvojnog programa u dovoljnoj mjeri ukazuje nivo prošlogodišnjeg investiranja u proširenje proizvodnih kapaciteta druge fabrike, sa investicijom od 300.000.000 američkih dolara.

Ovakav koncept razvoja, ovom proizvođaču donio je status najbrže rastućeg i najpouzdanijeg brenda, ne samo na tržištu Turske, već i u oko 50 zemalja širom svijeta.

U vodećim kompanijama u BiH u prometu guma i izvršenju servisnih usluga na vozilima, ovaj brend je prisutan i ima tendenciju stalnog povećanja obima prometa. Sve navedeno o LASSA gumama je dovoljan razlog da je u poslovnom sistemu KEMOIMPEX-a. Razlog ovome je i agresivna cjenovna politika, kojom se obezbjeđuje da se za znatno niže cijene u odnosu na ustaljene na tržištu dobija visok kvalitet, posebno najpovoljnije ijcene u segmetu putničkih i 4x4 guma.

Spoj izuzetnih tehničkih karakteristika, tržišne povoljne cijene i garancija kvaliteta guma iz proizvodnog programa Lassa, potvrda su zajedničkog uspješnog nastupa na tržištu BiH, na zadovoljstvo svih korisnika usluga.

Brend LASSA je dostupan kroz distributivnu mrežu širom BiH preko poslovnog sistema KEMOIMPEX, koji vrši promet svih vrsta guma za putnička, teretna, poljoprivredna i specijalna vozila; promet auto opremom i rezervnim dijelovima; sezonsko čuvanje guma - hotel guma, i izvršava usluge brzog servisa na vozilima, sa posebnim akcentom na vulkanizerskim uslugama i reglaži trapa.

Lassa ne radi samo gume za putnički program, već i za trkaće automobile, Lassa Rally. Ona je i predstavnik Turske na evropskim takmičenjima.

Montiraju se u preko 50 zemalja na vozilima u prvoj ugradnji, kod renomiranih proizvođača.

Glavne karakteristike, koje čine Lassu vodećim proizvođačem guma u tom dijelu Evrope, su odlična usluga u kombinaciji sa odličnim proizvodima. Stručnost pokazana u razvoju trkaćih guma, preusmjerava se i na razvoj automobilskih guma. Na taj način dobijaju se gume koje su trajnije i imaju bolje performanse. Sve veća zastupljenost je i na našem tržištu.

 

>> PONUDA LASSA AUTO GUMA << 

 

>> PONUDA LASSA GUMA ZA 4X4 I SUV VOZILA <<

>> PONUDA LASSA GUMA ZA KOMBI VOZILA <<

Preporučene gume za vaše potrebe

255/70 R15 112T XL COMPETUS A/T2
Srednja
Cijena sa PDV-om
169.74 KM / KOM
145/80 R13 75T
Srednja
F
E
69
Garancija 4 godine
Cijena sa PDV-om
80.31 KM / KOM
155/- R12C 88/86N
Srednja
F
B
70
Garancija 4 godine
Cijena sa PDV-om
108.60 KM / KOM
155/- R13C 90/89R XL
Srednja
F
A
69
Garancija 4 godine
Cijena sa PDV-om
124.11 KM / KOM

KemoImpex BiH koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.