Uslovi Hankook garancije protiv oštećenja

Ko može da ostvari te pogodnosti?

Vlasnici privatnih vozila koji kupe četiri Hankook putničke ili 4x4 (SUV) gume u maloprodajnom objektu Kemoimpex-a i koji registruju svoje gume na veb-sajtu za garanciju
 https://www.kemoimpex.ba/garancija/registracija  u roku od 7 dana od datuma računa.

Ovaj program se ne može koristiti za komercijalna vozila, vozni park, taksi vozila, rentakar vozila, trkačka i službena vozila.

Takođe, vozila koja se koriste u moto sportovima, bilo da je to u profesionalnom okruženju na trkačkim stazama ili amaterski, ne mogu učestvovati u programu.

Kako se možete registrovati?

Registraciju treba izvršiti u roku od 7 dana od datuma računa tako što ćete unijeti potrebne informacije u odeljku veb-sajta https://www.kemoimpex.ba/garancija/registracija

Nakon završene registracije biće Vam poslato pismo odobrenja sa „Članskim brojem/kodom “ putem e-pošte.

Registrovani podaci i članski status možete proveriti kada otvorite stranicu https://www.kemoimpex.ba/garancija/proverite-garanciju i unesete potrebne podatke za identifikaciju, broj tablice vozila i kod koji ste dobili putem maila prilikom potvrde registracije garancije.

Registracija će biti nevažeća ukoliko podaci koje ste unijeli nisu potpuni i tačni. 

Koje se usluge pružaju?

Garancija protiv oštećenja Vam objezbeđuje zamjenu oštećene gume novom, iste ili ekvivalentne veličine i šare, bez dodatnih troškova,
osim troškova montiranja, u slučajevima oštećenja nastalih usled bušenja, posjekotina, udara koja se ne mogu popraviti.

Sa programom garancije protiv oštećenja pokrivjena su jedino oštećenja koja mogu nastati unutar gume. Slučajevi vandalizma ili krađe ne spadaju u ovaj program.

Registrovane gume koje potpadaju u okvir garancije protiv oštećenja moraju da budu u skladu sa originalnom ili ekvivalentnom veličinom, brzinom i indeksom opterećenja koje je naznačio proizvođač vozila.

Ako postoji fabrička greška u okviru garancije, guma će biti ubačena u proces reklamacije, a pravo na korišćenje pogodnosti programa garancije protiv oštećenja nastavlja se od prvog datuma računa ukoliko se prihvati reklamacija.

Koliko guma pokriva garancija protiv oštećenja?

Garancija protiv oštećenja važi za sve četiri registrovane gume.
Dobija se 1 guma u garantnom roku ukoliko ispunjava sve uslove korišćenja garancije.

Koliko dugo traje garancija protiv oštećenja?

Godinu dana od datuma računa ili kada preostala dubina gazećeg sloja iznosi do 5 mm, u zavisnosti od toga šta se desi pre.

Šta treba da radim kada dođe do oštećenja?

Oštećenu gumu treba poslati direktno u ovlašćeni prodajni centar Kemoimpex-a  zajedno sa računom.

Kemoimpex prodajni centar odgovoran je za provjeru statusa članstva u programu garancije i njegove kompatibilnosti sa uslovima garancije naznačenih na veb-sajtu kompanije Kemoimpex. (kemoimpex.ba)

Nakon provjere, ukoliko  registracija ispunjava uslove garancije i ako je članski status u okviru perioda garancije, oštećena guma će odmah biti zamenjena novom u slučaju da je raspoloživa na lageru, a kupcu će samo biti naplaćeni troškovi montiranja.
 

U slučaju da Kemoimpex u trenutku zahteva zamene nema raspoložive gume istog dezena ili proizvođač ne proizvodi više takav dezen gume, kupac ima pravo izbora između:

  • zamjene gume novom gumom istog brenda i sezonaliteta, ali drugačijeg dezena u roku od 45 dana (koji zavisi od dobavljača) 
  • zamjene gume  - gumom istog brenda i sezonaliteta , ali starijeg dezena koji je raspoloživ u trijenutku zahtjeva kupca
  • zamjene gume  - gumom drugog proizvođača identičnih  dimenzija kao kupljena 
  •  a ukoliko ni gume drugog proizvođača nisu raspoložive,  kupac ima pravo na umanjenje/povraćaj cijene za gumu čija se zamjena pokazala nemogućom, procentualno shodno preostaloj dubini šare, za novu gumu  
    7mm - 100%,, za 6mm - 50%,za 5.00 mm - 25% ;
    gume potrošenosti dezena manjim od 5mm ne ulaze u program Garancije. 

Povraćaj novca ne može biti isplaćen u gotovini. Troškovi rada, popravke i drugih usluga izvršenih tokom zamjene gume snosi kupac.

Koje slučajeve ne pokriva program garancije protiv oštećenja?

Gume bez računa.

Gume koje nisu registrovane u roku od 7 dana od datuma računa.

Gume koje nisu kupljene u Kemoimpex maloprodajama.

Gume koje imaju dubinu šare manju od 5 mm.

Gume čije je oštećenje nastalo usled uništavanja, vandalizma, prirodne katastrofe, itd.

Gume koje nisu kompatibilne sa originalnom veličinom guma na vozilu koje je predvideo proizvođač vozila.

Gume poručene preko sajta kemoimpex.ba ili nekog drugog kanala prodaje na kućnu adresu, preko online prodavnice, ne ulaze u program dodatne garancije.

Oštećenja koja su nastala usled uklanjanja ili montiranja guma na naplatak.

Situacije koje krše proces primene, potraživanja, obaveštenja i obeštećenja u okviru garancije protiv oštećenja ili ako relevantan proces nije ispoštovan.

Komercijalna vozila, vozni parkovi, taksi vozila, rentakar vozila, trkačka vozila, službena vozila.

Prodaja na veliko, internet prodaja i prodaja voznih parkova i flota.

Za sva pitanja koja se tiču programa garancije protiv oštećenja obratite se putem e-pošte na veb-sajtu https://www.kemoimpex.ba/kontakt/call-centar

PRODAJNA MESTA KEMOIMPEX-A KOJA SU UKLJUČENA U PROGRAM KEMOIMPEX GARANCIJE:
MALOPRODAJE:
Kemoimpex - Banja Luka

 

KemoImpex BiH koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.