Cooper

Cooper Tire & Rubber Company je američka kompanija koja je specijalizovana za projektovanje, proizvodnju, marketing i prodaju automobilskih i kamionskih guma. Sa sjedištem u Findlay, Ohio, Cooper Tire ima 60 fabrika, prodajnih i distribucijskih lokacija, dok je za Evropu zadužen centar smješten u Velikoj Britaniji. Po cijeni, kvalitetu i svojstvima COOPER gume spadaju u kategoriju, takozvanih, „premijum“ guma.

Lepeza proizvoda Cooper Tires odnosi se na ponudu guma za svakodnevna vozila, do trkačkih i off-road vozila, gdje je Cooper guma najprepoznatljivija u svijetu. Cooper Tires svake godine učestvuje na reliju Paris Dakar, gdje je prepoznat od većine timova, pošto su Cooper gume za SUV i off-road vozila visoko izdržljive i omogućuju maksimalne performanse na svim podlogama.

Cooper Tires su visokoizdržljive gume, vrhunskog kvaliteta i prihvatljive cijene. Po cijeni, kvalitetu i svojstvima COOPER gume spadaju u kategoriju takozvanih „premijum“ guma. Cooper Serbia će vjerovatno igrati značajno veću ulogu, pošto će njena proizvodnja biti povećana u godinama koje dolaze. Glavni razlog interesovanja Cooper-a i drugih investitora za Srbiju je sniženje cijene i prodaja u celom regionu. Pored toga i rastuće rusko tržište je vrlo interesantno, a poznato je da Srbija ima ugovor o slobodnoj trgovini sa Rusijom. Postoji veoma široko područje za proširenje prodaje, jer su proizvodi ranije stizali prekomorskim putem. Prodajom guma u regionu značajno se smanjuje vreme isporuke. MENTOR je novi brand Cooper Tire Evropa.

SUV - Cooper Tire je svetski lider u proizvodnji guma za SUV i terenska vozila. Prepoznat je od svih vlasnika takvih vozila i cijenjen u svijetu auto - moto sporta, u kojem se zahtijevaju dobre vozne osobine i prijenos maksimalnih performansi na podlogu, uz izdržljivost na terenskim podlogama. To je prepoznato i od većine ekipa koje svake godine učestvuju u najzahtjevnijoj trci tog tipa na svetu, reliju Paris Dakar. Kvalitet ovih guma testiran je na terenskim putevima, van svakodnevnih ruta. Krasi ih vrhunska tehnologija izrade SUV guma od kojih se zahtijeva da svojom postojanošću izdrže dužu eksploataciju uz maksimalne vozne osobine. Cooper, kao najcjenjeniji proizvođač guma za SUV i terenska vozila, ujedno ima i najširi asortiman za sve uslove i za sve vrste vozila tog tipa.
Cooper pruža celokupnu ponudu guma potrebnu širokom tržištu, te ispunjava očekivanja i onih najzahtjevnijih. Stalne inovacije, tehnološki napredak i briga prema svakom milimetru proizvedene gume, omogućili su Cooper gumama ekspanziju proizvodnje i prisutnosti na tržištu, koja još nije dosegla svoje granice.

Preporučene gume za vaše potrebe

Upit za kupovinu
155/70 R13 75T
Srednja
F
C
70
Garancija 2 godine
Cijena sa PDV-om
58.76 KM
Novo
185/65 R15 92T XL
Srednja
E
F
71
Garancija 2 godine
Cijena sa PDV-om
94.77 KM
Novo
195/60 R16C 99/97T
Srednja
F
B
72
Garancija 2 godine
Cijena sa PDV-om
157.32 KM
Novo
195/65 R15 91T
Srednja
F
C
72
Garancija 2 godine
Cijena sa PDV-om
87.19 KM

KemoImpex BiH koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.