ENERGIZER® AKUMULATORI - PUNA SNAGA SVAKI PUT. ZA SVAKI AUTOMOBIL
ENERGIZER® AKUMULATORI - PUNA SNAGA SVAKI PUT. ZA SVAKI AUTOMOBIL

ENERGIZER® AKUMULATORI - PUNA SNAGA SVAKI PUT. ZA SVAKI AUTOMOBIL.

   Energizer akumulatore proizvodi kompanija Johnson Controls, najveći proizvođač akumulatora na svijetu. Johnson Controls godišnje proizvede više od 150 miliona akumulatora i ima 52% učešća u prvoj ugradnji automobila na evropskom tržištu. Energizer akumulatori poznati su po izuzetnom kvalitetu. Proizvedeni su u naprednoj Ca - Ca tehnologiji koja ne zahtijeva održavanje. Proizvode se u više serija - Premium, Premium AGM, Premium EFB, Plus i Standard.

   Automobil je suština osobne mobilnosti, bez obzira da li je riječ o malom putničkom automobilu, karavanu ili luksuznoj limuzini, visokovrijednom vozilu ili običnom prevoznom sredstvu. Nije važna vrsta automobila, već nezavisnost koju pruža. Energizer® akumulatori za putničke automobile omogućuju sigurno pokretanje zahvaljujući savremenom rasponu akumulatora za svaku namjenu - od oldtajmera do sportskih automobila.

   Energizer® svakom vozaču nudi savremen, dokazan i provjeren akumulator koji se odlikuje vrhunskim performansama, pouzdanošću i duhom vrhunskog svjetskog brenda.

Pretraga Energizer akumulatora