Brend koji pokreće i ispunjava entuzijazmom.

Entuzijazam - snaga koja pokreće a stoji iza naših ideja i aktivnosti.

Sa njihovom posvećenošću i pasijom, njihovim idejama i sposobnostima, više od 800 zaposlenika u firmi LIQUI MOLY je stvorilo brend koji je danas: globalni proizvođač premium sredstava za podmazivanje, motornih ulja, aditiva, proizvoda za održavanje vozila, hemijskih sredstva za popravku, servisnih produkata, ljepila i zaptivnih materijala. Globalni zaštitni znak za vrhunski kvalitet koji ispunjava klijente entuzijazmom. Svjetski brend, proizveden u Njemačkoj.

KOMPLETNA PONUDA

Jedan brend - solucija za sve! Mi smo jedan od onih brendova u svijetu koji nude kompletnu paletu od oko 4.000 proizvoda u našim one-stop prodavnicama! Nudimo najširu, najdublju paletu motornih ulja i ulja za mjenjače, aditive za gorivo i ulje, proizvode za održavanje vozila, hemijska rješenja raznih problema i servisnih proizvoda. I sve to u premium kvalitetu - uvijek i svuda.

MADE IN GERMANY

Liqui Moly je globalni igrač koji istražuje, razvija i proizvodi samo u Njemačkoj, čak i danas. I uvijek podižemo ljestvicu u smislu kvaliteta i servisa u zadnjih 60 godina. Naša rješenja su glavno bazirana na našoj recepturi, koja se permanentno testira i adaptira na najnovijim tehničkim istraživanjima. Kontinuirane inspekcije za kvalitet, od isporuke sirovina, do proizvodnje, do isporuke garantuju naš i vaši maksimalni mir i zadovoljstvo.

BRAND

LIQUI MOLY je najpopularniji brend motornih ulja u Njemačkoj. Godinama nagrade kao što su  “Top Brand” ili “Best Brand”  su refleksija naše reputacije izvrsnosti među ekspertima i konzumentima. Ove pobjede ne dolaze kao slučajnost ili po automatizmu. One su rezultat naše dnevne posvećenosti. Zajedništvo nas pravi jačima, specijalnima, uspješnima u cijelom svijetu. To je ono “mi” koje pravi naš brend!