Wynn’s

Wynn’s je vodeći svetski proizvođač na polju hemijskih proizvoda za vozače, profesionalne opreme i servisnih proizvoda. Izuzetno razvijena distributivna mreža, uslužuje korisnike na svih pet kontinenata.

  Vozačima koji redovno održavaju automobile, Wynn's nudi širok spektar proizvoda koji djeluju preventivno ili otklanjaju probleme u radu automobila, unapređuju rad motora, smanjuju potrošnju goriva i troškove popravki, održavaju i čiste sistem za gorivo, klima sistem, upravljački, rashladni i sistem za transmisiju.

   Wynn’s kvalitet

Odjeljenje za istraživanje i razvoj fabrike Wynn’s konstantno radi na unapređenju tehnologija čišćenja i podmazivanja, što doprinosi stalnom podizanju kvaliteta, zdravstvenih i sigurnosnih aspekata kao i zaštite okoliša.

Wynn’s Belgium pogon za proizvodnju radi u skladu sa certifikatom o kvalitetu ISO 9001. Mnogi proizvodi su atestirani i preporučeni od vodećih svjetskih proizvođača vozila.

Wynn’s brend ima izuzetno jaku reputaciju i prepoznatljivost po kvalitetu i kod profesionalnih korisnika i kod vozača.

Kao alternativa mehaničkom servisiranju, mnogi problemi vezani za vaše vozilo mogu da se riješe ili da budu sprečeni korištenjem Wynn’s hemijskih tretmana koji su efikasni, ekonomični i jednostavni za upotrebu.

Faktori koji utiču na nastanak problema su:

  1. Starost vozila - uvećan broj kvarova
  2. Gust saobraćaj - ubrzano stvaranje karbonskih naslaga u sistemu za gorivo
  3. Nova tehnologija motora - veća osjetljivost sistema na naslage i prljanje
  4. Moderna tehnologija goriva - savremena goriva su podložnija oksidaciji

Wynn’s je razvio spektar hemijskih tretmana i aditiva koji rješavaju ove probleme ili djeluju preventivno, smanjujući troškove održavanja i potrošnju goriva. U savremenim vozilima obezbjeđuju optimalan rad svih sistema sa fluidima i produžavaju im radni vijek, a kod starijih vozila pružaju optimalnu zaštitu.

U svim Kemoimpex servisnim centrima se možete uvjeriti u odličan kvalitet Wynn’s-ove palete proizvoda  po povoljnim cijenama.