Valvoline

Valvoline ima preko 150 godina iskustva u proizvodnji motornih ulja koja čuvaju vaše vozilo. Sada, kada je automobilska industrija na vrhuncu, možemo se pohvaliti širokim spektrom proizvoda prilagođenih svim tipovima motora, od putničkih vozila do industrijskih mašina.
Pored ulja za motore, nudimo vam i proizvode za elektroenergetska postrojenja, proizvode za građevinski i industrijski sektor, a za sve ove proizvode garantujemo dokazani dugogodišnji kvalitet.

Nakon višegodišnje primjene parnih mašina prešli smo na benzinske motore, a Valvoline 1918. proizvodi prvo motorno ulje koje eliminiše potrebu za još 18 posebnih lubrikanata. 1954. godine u skladu sa V8 motorom Valvoline razvija univerzalno ulje za sva godišnja doba, jer je prethodno svako godišnje doba tražilo i posebno motorno ulje. Više od 50 godina kasnije, Valvoline je i dalje u vrhu svjetske proizvodnje motornih maziva i brine o svakom pojedinačnom motoru.

KemoImpex BiH koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.