Varta akumulatori
Varta akumulatori

Varta, kao dio kompanije Johnson Controls najveći je svjetski proizvođač formiranih starter akumulatora za automobile. Kompanija osnovana daleke 1880. godine u Njemačkoj od svog nastanka pa do danas posluje samo sa jednom idejom vodiljom - kako poboljšati najbolje. Osim najmodernijih razvojnih i proizvodnih pogona, Johnson Controls ulaže u inovativne tehnološke pogone u kojima se radi na optimizaciji dizajna i kvaliteta proizvoda.

Gdje god da se zaputite, VARTA® akumulatori daju svu potrebnu snagu da tamo i stignete. Bilo da vozite svoje prvo vozilo, ili ste vlasnik vozila sa Start-Stop funkcijom, ili da vozite vrhunski opremljeno vozilo koje ima izraženu potrebu za energijom, VARTA® Black, Blue i Silver Trio Dynamic akumulatori pružit će svu potrebnu snagu. 

Danas, naše proizvode možete naći u milionima automobila, motornih čamaca, motocikala i kampera. Naši inženjeri ulažu svu svoju stručnost i preciznost u svaki pojedinačni VARTA® akumulator. VARTA® akumulatori pružaju duži radni vijek, manje korozije i niže troškove vlasništva, kvalitet koji ćete pronaći u svim proizvodima, od našeg naprednog asortimana za automobile sa Start-Stop funkcijom do naših profesionalnih proizvoda za motorne čamce. Kada birate brend VARTA® to je zato što trebate pouzdanu i preciznu tehnologiju koja pruža kvalitet u samom vrhu klase.

Inovacija sa svrhom - VARTA akumulatori su pokretačka snaga i za inovativna rješenja koje štede gorivo kao što su Start-Stop motori. Proizvedeni sa do 20 procenata manje emisija, možete računati da će ovi akumulatori uvijek iznova pokrenuti motor vašeg vozila i efikasno smanjiti potrošnju goriva.

Prestižno iskustvo - Odvezite svoje vozilo do najbližeg Kemoimpex servisa. U saradnji sa kompanijom VARTA pružamo najviše standarde za iskustvo savršene zamjene akumulatora.

Tradicija moći -  VARTA je marka sa tradicijom dužom od 125 godina. Akumulatore VARTA® fabrički ugrađuju najveći proizvođači automobila, a povjerenje im ukazuju vozači širom svijeta. Iza VARTA akumulatora stoji Johnson Controls Power Solutions, svjetski lider u proizvodnji olovnih akumulatora te naprednih baterija namijenjenih standardnim, Start-Stop, hibridnim i električnim vozilima, kao i prva kompanija koja je proizvela litijum-jonski akumulator za hibridno vozilo masovne proizvodnje. Milioni ljudi širom svijeta poklanjaju povjerenje našim inovativnim proizvodima.

Silver Dynamic AGM

Odaberite VARTA® Silver Dynamic AGM akumulator sa najsavremenijom tehnologijom i dobit ćete fantastičan akumulator koji je u stanju da napaja većinu zahtjevnih vozila i opreme trostruko duže nego konvencionalni akumulatori. VARTA® Silver Dynamic AGM akumulatori savršeni su za start-stop sisteme kod kojih akumulator treba brzo da se napuni energijom koju pruža regenerativni sistem kočenja.

 

Pretraga Varta akumulatora