RUKAV.REDLINE VEL:8 | Proizvod nije dostupan

WurthRUKAV.REDLINE VEL:8 | Proizvod nije dostupan

Šifra
0899402408

O brendu

WURTH

Wurth je u Srbiji prisutan od 1996. godine. Stalno usavršavanje i dnevni kontakt sa brojnim korisnicima naših artikala obezbjeđuju da ljudi iz struke imaju stručne sagovornike koji razumiju procese i poznaju tehnologije. Našim kupcima na taj način obezbjeđujemo stalno praćenje najnovijih dostignuća iz oblasti montažne tehnike bez obzira gdje se nalaze.

Međunarodni koncern Wurth, prisutan u 86 zemalja sa više od 380 kompanija, snabdijeva profesionalce u oblasti montaže sa preko 100.000 artikala. Saradnja sa Wurth-om je garancija kvaliteta i efikasnosti svakog profesionalca. Proizvodi iz našeg programa su rađeni prema DIN i ISO standardima propisanim za razna područja djelatnosti gdje se koriste tiplovi, vijci, proizvodi tehničke hemije, ručni, električni i pneumatski alati, izolacije, održavanje i njegu. Zahvaljujući radu svojih stručnjaka Wurth ima vodeću poziciju na tržištu montažne opreme i tehnike u svijetu. 

Opširnije o brendu

Specifikacija

KemoImpex BiH koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.